Om

Idag kan det vara tufft att vara kvinna. Omgivningen, tankar eller erfarenheter kan hindra oss från att våga leva vårt drömliv. Jag vill visa på goda exempel och knep på hur kvinnliga förebilder tar sig fram i vardagen genom en podd. Oavsett om du som tjej eller kvinna vill bli en idrottsstjärna, karriärskvinna, minister eller bli lycklig, kommer du genom den här podden hitta förebilder som kan berätta om sin väg och livserfarenheter. Jag kommer att intervjua framgångsrika och kunniga kvinnor med en tilltalande historia. I podden vill jag komma in på djupet hos våra kandidater genom att förstå hur de hamnade där de är idag och vilka hinder de har stött på under vägen.

Vem är jag? Jag är Beata Kull och jag tycker att coola och inspirerande kvinnor är det ballaste som finns. Kvinnor som vågar leva och följa sitt drömliv är förebilder för mig. Jag vill inspirera alla kvinnor och tjejer därute att förstå hur grymma ni är genom att dela med mig av samtal med mina kvinnliga powerfula vänninor.

Kram

Madonna-Quotes-1

most-inspiring-meryl-streep-quotes-be-yourself.jpgc844d4972d5de777cc45374a001988fa_980x0_85_ns_v4.jpg6_05starkakvinnor.jpg